2 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

“Αγαπάμε τον τόπο μας, στηρίζουμε την τοπική αγορά”. Το κάλεσμα του Εμπορικού Συλλόγου Καρπενησίου ενόψει εορτών – “Λευκή Νύχτα” στις 27/12

Ο Εμπορικός Σύλλογος οργανώνει δύο δράσεις τα φετινά Χριστούγεννα, με στόχο την τόνωση της τοπικής αγοράς

από την έντυπη έκδοση

Στις προσδοκίες των εμπόρων από την εορταστική περίοδο, καθώς και στις πρωτοβουλίες που έχουν αναληφθεί για την τόνωση της τοπικής αγοράς, αναφέρεται η Σπυριδούλα Σιαφάκα, Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Καρπενησίου.

«Η κίνηση στην τοπική αγορά, μέχρι και τα τέλη Νοεμβρίου, ήταν συγκρατημένη. Από τις αρχές Δεκεμβρίου καταγράφεται μια ανοδική τάση, καθώς η αγορά μπήκε σε εορταστικούς ρυθμούς. Οι επιχειρήσεις είναι έτοιμες να υποδεχθούν τους καταναλωτές με χαμόγελο και επαγγελματισμό. Τα καταστήματα του Καρπενησίου είναι γεμάτα με εμπορεύματα, σε πολύ καλές και ανταγωνιστικές τιμές», δηλώνει στα Ευρυτανικά Νέα. «Τα προηγούμενα Σαββατοκύριακα», προσθέτει, «είχαμε αυξημένη κίνηση, ωστόσο αυτό δεν αρκεί· χρειάζεται μια ροή σε καθημερινή βάση, ώστε να μπορεί μια επιχείρηση να καλύψει τα λειτουργικά της έξοδα και να συνεχίσει να είναι βιώσιμη».

ΒΙΝΤΕΟ

Ο Εμπορικός Σύλλογος οργανώνει δύο δράσεις τα φετινά Χριστούγεννα.

Θέλοντας να δώσει επιπλέον κίνητρο στους καταναλωτές για να ψωνίσουν από τα τοπικά καταστήματα, ο πραγματοποιεί διαγωνισμό: μέχρι και τις 23 Δεκεμβρίου, με κάθε αγορά άνω των 30 ευρώ, μπαίνετε στην κλήρωση για 6 δωροεπιταγές των 50 ευρώ. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της “Νύχτας των Ευχών”, παραμονή Χριστουγέννων, στην κεντρική πλατεία Καρπενησίου.

Επίσης, το Δ.Σ. του συλλόγου αποφάσισε την πραγματοποίηση της «Λευκής Νύχτας», στις 27 Δεκεμβρίου, ημέρα Τετάρτη, από τις 20:30 το βράδυ μέχρι τα μεσάνυχτα. «Οι δημότες και οι τουρίστες θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν τις αγορές τους σε εκπληκτικές τιμές, μέσα από εκπτώσεις και προσφορές. Επίσης, ετοιμάζουμε εκπλήξεις για τους μικρούς μας φίλους, ενώ θα υπάρχει μουσική, χορός. Σας προσκαλούμε να έρθετε να ζήσετε τη μαγεία της “Λευκής Νύχτας”», λέει στην εφημερίδα η κα Σιαφάκα. Και δίνει, τέλος, το σύνθημα:

«Αγαπάμε τον τόπο μας, στηρίζουμε την τοπική αγορά και τα καταστήματα της πόλης μας. Ενισχύουμε την τοπική οικονομία, επενδύουμε στο μέλλον των παιδιών μας, αποτρέπουμε την απαξίωση και τον μαρασμό του τόπου μας».

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ