4 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

ΑΣΕΠ / 15 μόνιμες προσλήψεις στην Ευρυτανία, μέσω της προκήρυξης 2ΓΒ/2023 για 1.843 θέσεις πανελλαδικά – Οι αιτήσεις, οι προθεσμίες

Στις 17 Οκτωβρίου ξεκινά η προθεσμία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων για την πλήρωση 1.843 θέσεων, μόνιμου προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας ΙΔΟΧ, Τεχνολογικής Εκπαίδευσης, σε φορείς του δημοσίου τομέα

από την έντυπη έκδοση

Εκδόθηκε το τελικό κείμενο της προκήρυξης 2ΓΒ/2023 του ΑΣΕΠ για την πλήρωση 1.843 θέσεων, μόνιμου προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, Τεχνολογικής Εκπαίδευσης, σε φορείς του δημοσίου τομέα. Στην προκήρυξη μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή, αποκλειστικά, οι επιτυχόντες του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού του ΑΣΕΠ που διεξήχθη τον Μάρτιο.

Δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η 2ΓΒ/2023 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ που αφορά στην πλήρωση συνολικά χίλιων οκτακοσίων σαράντα τριών (1.843) θέσεων μόνιμου προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Τεχνολογικής Εκπαίδευσης από επιτυχόντες του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού (Β΄ Στάδιο) σε φορείς του δημοσίου, σύμφωνα με το άρθρο 8 του ν. 4765/2021. Στην προκήρυξη συμμετέχουν απόφοιτοι Τεχνολογικής Εκπαίδευσης για 21 ειδικότητες. Οι θέσεις κατανέμονται σε Δήμους, Υπουργεία, Ανεξάρτητες Αρχές και άλλους φορείς του ευρύτερου δημόσιου τομέα. Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής και δικαιολογητικών αρχίζει την Τρίτη, 17 Οκτωβρίου και ώρα 08:00 και λήγει την Παρασκευή, 3 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 14:00.

Εξάλλου, μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται να αποσταλεί στο Εθνικό Τυπογραφείο και η προκήρυξη 3ΓΒ/2023 του ΑΣΕΠ, η οποία θα απευθύνεται, επίσης, αποκλειστικά στους επιτυχόντες του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού. Θα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή όλοι οι επιτυχόντες του κλάδου Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ), ενώ η προκήρυξη θα αφορά στην πλήρωση, συνολικά, 4.828 θέσεων, σε όλο το Δημόσιο.

ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ

Συνολικά δεκαπέντε (15) θέσεις από τη λίστα της προκήρυξης 2ΓΒ/2023 του ΑΣΕΠ, αφορούν στην Ευρυτανία.

Μετά από δεκαετίες, θα γίνουν προσλήψεις μονίμων υπαλλήλων στις δασικές υπηρεσίες του νομού, στη Δ/νση Δασών (1 θέση), στα Δασαρχεία Καρπενησίου (3) και Φουρνάς (3), ενώ προσωπικό θα προσληφθεί, επίσης, στον Δήμο Καρπενησίου (3 θέσεις), στον Δήμο Αγράφων (2), στην ΠΕ Ευρυτανίας (1) κ.α. Όσον αφορά στις ειδικότητες, θα «ανοίξουν» θέσεις Βρεφονηπιοκόμων, Τεχνολόγων Γεωπονίας και Δασοπονίας, Κοινωνικής Εργασίας, Μηχανικών. Για όλες τις θέσεις στην Ευρυτανία, ισχύει το κριτήριο της εντοπιότητας.

ΚΛΑΔΟΣ / ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΦΟΡΕΑΣΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ
ΤΕ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝΔΗΜΟΣ ΑΓΡΑΦΩΝ1
ΤΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣΠΕ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ1
ΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΧΡ. ΠΑΘΗΣΕΩΝ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ1
ΤΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ)ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ1
ΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝΔΗΜΟΣ ΑΓΡΑΦΩΝ1
ΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝΔΗΜΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ2
ΤΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ)ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ1
ΤΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΔΑΣΟΠΟΝΙΑΣΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΦΟΥΡΝΑ1
ΤΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΔΑΣΟΠΟΝΙΑΣΔ/ΝΣΗ ΔΑΣΩΝ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ1
ΤΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ ΔΑΣΟΠΟΝΙΑΣΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ3
ΤΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ ΔΑΣΟΠΟΝΙΑΣΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΦΟΥΡΝΑ2
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ