19 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Ατομικά ρεκόρ και μια 3η θέση για τους αθλητές/τριες του ΑΟΛ στο Χειμερινό Κύπελλο Κολύμβησης του Καρπενησίου

Την ευκαιρία να δοκιμαστούν δίπλα στους καλύτερους κολυμβητές-τριες είχαν οι αθλητές-τριες, μέλη των τοπικών συλλόγων, που σημείωσαν αξιόλογες επιδόσεις στο Χειμερινό Κύπελλο 2022, που διεξήχθη στο Καρπενήσι το τριήμερο 18-20 Νοεμβρίου 2022.

Ο ΑΟΛ «Εύρυτος» συμμετείχε με πέντε αθλητές/τριες και οι άνθρωποι του συλλόγου εκφράζουν την απόλυτη ικανοποίησή τους για τις επιδόσεις των μελών τους στους πανελλαδικούς.

«Με μια άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση ολοκληρώθηκε η συμμετοχή των αθλητών-ριων μας στο Χειμερινό Κύπελλο Κολύμβησης (25μ) που πραγματοποιήθηκε στην πόλη μας!», αναφέρει ο ΑΟΛ και προσθέτει: «Οι αθλητές-ριες του συλλόγου μας κατάφεραν να φανούν αντάξιοι των προσδοκιών μας και άκρως ανταγωνιστικοί με αθλητές-ριες από όλη την Ελλάδα, βελτιώνοντας τις ατομικές τους επιδόσεις και επιτυγχάνοντας αξιοσημείωτα ατομικά ρεκόρ! Άξιο αναφοράς είναι η κατάκτηση της 3ης θέσης στα 200μ πεταλούδα, του αθλητή μας Βαγγέλη Κουκλάρα».

Οι αθλητές-ριες του συλλόγου που συμμετείχαν ήταν οι: Παναγιώτης Μπαλωμένος, Βαγγέλης Κουκλάρας, Λάουρα Ελεζαϊ, Κατερίνα Νικοπούλου και Μαριαλένα Κουτσοθεοδώρου.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ