4 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Γρανίτσα Αγράφων / Mικροί και μεγάλοι έτρεξαν για 2η χρονιά και έστειλαν συμβολικό μήνυμα κατά του καρκίνου (ΦΩΤΟ)

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γρανίτσας διοργάνωσε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το «GRANITSA RUN», συμβολικό αγώνα δρόμου κατά του καρκίνου. Έγινε στις 17 Αυγούστου, ημέρα Πέμπτη, στις 6 το απόγευμα, και περιλάμβανε δύο διαδρομές 1 και 5χλμ.

«Δεν ξεχνάμε όσους έφυγαν, είμαστε εδώ για όσους παλεύουν», ανέφεραν οι διοργανωτές για τον σκοπό της αθλητικής εκδήλωσης, στην οποία συμμετείχαν άνθρωποι όλων των ηλικιών και έδωσε ένα ξεχωριστό χρώμα στο χωριό της δυτικής Ευρυτανίας. «Πήραμε αυτή την απόφαση την περασμένη χρονιά καθώς το χωριό μας, η Γρανίτσα, μέτρησε σημαντικές απώλειες αγαπημένων προσώπων, τα οποία χάραξαν μια καθοριστική διαδρομή και είχαν σημαντικό και ενεργό ρόλο στη καθημερινή ζωή του χωριού. Πρόκειται για ανθρώπους που έβαλαν τη δική τους σφραγίδα και που πάντα τους έχουμε στο νου, την καρδιά και τις κουβέντες μας», αναφέρουν οι Γρανιτσιώτες.

«Το GRANITSA RUN», προσθέτουν, «ξεκίνησε το 2022 για τον Πάνο, την Ελένη, το Στάθη, το Λάκη, τη Χρυσούλα, και συνεχίζει για όλους όσους βρέθηκαν ή βρίσκονται αντιμέτωποι με τον καρκίνο. Στόχος μας είναι να τιμήσουμε τα πρόσωπα αυτά και να δηλώσουμε παρών σε κάθε μάχη τους. Να δώσουμε όλοι μαζί ένα ηχηρό μήνυμα ζωής, ένα μήνυμα αισιοδοξίας και φυσικά να ενισχύσουμε την πρόληψη. Γινόμαστε αγκαλιά και ασπίδα για όλους».

Στο 2ο Granitsa Run εκπροσωπήθηκε και ο Σύλλογος «Αγώνας Ζωής», διά της προέδρου του, Ανθής Μουλιανίτη Κοντοκώστα. Στη Γρανίτσα βρέθηκαν, εξάλλου, ο Δήμαρχος Αγράφων, Αλέξης Καρδαμπίκης, οι Αντιδήμαρχοι Δ. Αγράφων, Αννέτα Κοτρώνα, Ηρώ Νταλαφούρα κ.α.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ