3 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

“Θα κριθώ από την εργατικότητα και αποτελεσματικότητα μου”. Η Σοφία Ζαχαράκη απαντά στη αήθη επίθεση Τζήμερου (vid)

Τη δική της απάντηση στη χυδαία, σεξιστική επίθεση του Θάνου Τζήμερου, έδωσε η Σοφία Ζαχαράκη, Υπουργός στο νεοσύστατο Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, μιλώντας σε δημοσιογράφους κατά την πρώτη ημέρα των νέων της καθηκόντων.

«Εγώ θα κριθώ από την εργατικότητα και την αποτελεσματικότητα μου και νομίζω και από μία δυνατότητα να διοικήσω, αν μέχρι τώρα δεν έχω δείξει κάτι. Όλες οι άλλες είναι προσωπικές μου επιλογές και δεν αφορούν κανέναν» ανέφερε η Ευρυτάνισσα υπουργός. Και λίγο αργότερα πρόσθεσε πως «…η αγάπη για τα παιδιά, η αγάπη για τον άνθρωπο δεν μπαίνει σε καλούπια και δεν κρίνεται από προσωπικές επιλογές».

Υπενθυμίζεται ότι ο Θάνος Τζήμερος, ο πολιτικός που με τη «Δημιουργία Ξανά» δεν κατάφερε ποτέ να βρεθεί στη Βουλή, επιτέθηκε με σεξιστικά σχόλια στη νέα υπουργό Οικογένειας, Σοφία Ζαχαράκη, προκαλώντας πλήθος από αντιδράσεις στα social media.

Πιο συγκεκριμένα, σε ανάρτησή του, ανέφερε μεταξύ άλλων για την κα Ζαχαράκη: «(…) Ευτυχώς που ιδρύθηκε Υπουργείο Οικογένειας, με επικεφαλής μια άγαμη άτεκνη, για να αρχίσουμε να γεννάμε. Η 2η τετραετία επαναλαμβάνεται ως φάρσα».

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ