27 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Καρπενήσι / Μικροί και μεγάλοι έφτιαξαν τους δικούς τους χαρταετούς στο ΚΙΠΕ (ΦΩΤΟ)

Επιτυχημένη ήταν η δράση που οργανώθηκε ανήμερα της Αποκριάς στο Κέντρο Ιστορίας Πολιτισμού – Ψηφιακό Διαδραστικό Μουσείο Ευρυτανίας, που είχε ως θέμα την κατασκευή χαρταετού. Μικροί και μεγάλοι, ντόπιοι και επισκέπτες, δοκίμασαν τις ικανότητές τους στην τέχνη κατασκευής χαρταετού και τα χαμόγελά τους -έστω και πίσω απ’ τις μάσκες- καταδεικνύουν πως τα πήγαν περίφημα.

Το μουσείο γράφει σχετικά τα εξής:

«Καλή Καθαρά Δευτέρα!

Το πέταγμα του χαρταετού είναι μια όμορφη εμπειρία για όλους τους ανθρώπους, τις οικογένειες και κυρίως τα παιδιά! Οικογένειες από Καρπενήσι, Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Λαμία βίωσαν μια ξεχωριστή εμπειρία που χαράχτηκε στη μνήμη τους ακόμα πιο έντονα φτιάχνοντας το δικό τους χαρταετό!

Στο Κέντρο Ιστορίας Πολιτισμού – Ψηφιακό Διαδραστικό Μουσείο Ευρυτανίας σχεδιάσαμε, δημιουργήσαμε χαρταετούς και ζήσαμε το έθιμο της Καθαράς Δευτέρας ακόμα πιο έντονα, έχοντας μοιραστεί όλοι μαζί μια ακόμα μοναδική στιγμή δημιουργίας! Μικροί και μεγάλοι γνώρισαν την τέχνη κατασκευής χαρταετού! Είναι έτοιμοι να συνεχίσουν αυτή την παράδοση και να την διαδώσουν στις επόμενες γενιές!!

Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή σας και του χρόνου να είμαστε καλά!».

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ