26 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Καρπενήσι / Ξεκινούν οι Ομάδες Γονέων από το Κέντρο Πρόληψης “Αλκυόνη” – Σε εξέλιξη οι αιτήσεις συμμετοχής

Ξεκινούν οι Ομάδες Γονέων από το Κέντρο Πρόληψης "Αλκυόνη".

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Ευρυτανίας «Αλκυόνη» θα πραγματοποιήσει ομάδες γονέων παιδιών προσχολικής και σχολικής ηλικίας 4-12 ετών.

Στις ομάδες θα αναλυθούν και θα συζητηθούν θέματα όπως τα όρια στα παιδιά, οι τύποι γονέων και συμπεριφορά παιδιών – συγκρούσεις, ζήλια ανάμεσα στ’ αδέλφια, σχολικός εκφοβισμός – άγχος σχολείου, προεφηβεία – εφηβεία κ.α.

Οι ομάδες θα έχουν διάρκεια έξι δίωρων εβδομαδιαίων συναντήσεων και θα υλοποιηθούν από την Ψυχολόγο-Κοινωνική Λειτουργό και επιστημονικά υπεύθυνη του Κέντρου Πρόληψης, κα Σοφία Ι. Τασιού.

Η υποβολή των αιτήσεων ξεκίνησε τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου, με καταληκτική ημερομηνία την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022. Τονίζεται πως η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσκομίσουν την αίτησή τους αυτοπροσώπως στα γραφεία (Οδός αγγέλων 1, έναντι Συνεδριακού Κέντρου) ή να την αποστείλουν με e-mail στο [email protected]. Το έντυπο της αίτησης είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα του Κέντρου Πρόληψης www.alkyoni.gr.

Για οποιαδήποτε πληροφορία διατίθεται το τηλέφωνο 2237022904 (ώρες 9:00 π.μ. έως 1:00 μ.μ.).

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ