27 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Με άφθονο γλέντι και πλήθος κόσμου η 13η Γιορτή Χωριάτικης Πίτας στην πλατεία της Φουρνάς Ευρυτανίας (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Χειροποίητες πίτες φτιαγμένες με αγνά υλικά και πολύ μεράκι, με τη συνοδεία παραδοσιακής μουσικής, είχαν την ευκαιρία να γευτούν όσοι βρέθηκαν στην πλατεία της Φουρνάς το Σάββατο, 29 Ιουλίου 2023

από την έντυπη έκδοση

Με μεγάλη επιτυχία και πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε η 13η Γιορτή Χωριάτικης Πίτας, μια γιορτή που πραγματοποιείται κάθε καλοκαίρι στη Φουρνά, στο όμορφο χωριό της ανατολικής Ευρυτανίας, και που χάρη στους φιλόξενους κατοίκους του έχει εξελιχθεί σε θεσμό και σημείο αναφοράς.

8λεπτο βίντεο

Ο Σύλλογος Γυναικών Δημοτικής Ενότητας Φουρνάς διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία την ετήσια Γιορτή Πίτας, που μετατράπηκε γρήγορα σε ένα μεγάλο γλέντι, με χορούς κυκλωτικούς και κέφι μέχρι αργά. Η δημοτική ορχήστρα αποτελούνταν από τον Νίκο Βλαχοδήμο, τη Γλυκερία Κωστούλα, τον Νίκο Αρβανίτη και τον Γιάννη Καραστάμο.

Αρωγοί στην προσπάθεια ήταν ο Σύλλογος Φουρνιωτών “Ο Λεπενιώτης”, η ΠΕ Ευρυτανίας, ο ΟΠΑΣΤΕ ΠΕ Ευρυτανίας και Δήμος Καρπενησίου. Η γιορτή ήταν ενταγμένη στο πρόγραμμα των Γιορτών Δάσους 2023 και, μεταξύ άλλων, περιλάμβανε επίδειξη παρασκευής παραδοσιακής πίτας, λαχειοφόρο αγορά, έρανο για τη στήριξη του συλλόγου “Αγώνας Ζωής” κ.α.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης είχε αναλάβει η κα Γεωργία Γκαρίλα, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν, μεταξύ άλλων, η Βουλευτής Ευρυτανίας, κα Τζίνα Οικονόμου, ο Δήμαρχος Καρπενησίου, κ. Νίκος Σουλιώτης κ.α.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ