2 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Με τον Λιάγκα βασικό, 2/2 ο Λεβαδειακός στο Κύπελλο. Νέα αναβολή (!) στην έναρξη του πρωταθλήματος της SL2

Πριν από λίγες ημέρες, ο Λεβαδειακός επικράτησε της Καλαμάτας με σκορ 2-0, στο δημοτικό στάδιο «Λάμπρος Κατσώνης», στο πλαίσιο της 4η φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του θεσμού.

Για ένα ακόμα παιχνίδι (όπως στην άνετη επικράτηση απέναντι στον Ποσειδώνα Μηχανιώνας), ο Παναγιώτης Λιάγκας αγωνίστηκε βασικός, αποτελώντας τον στυλοβάτη της άμυνας των Βοιωτών· αντικαταστάθηκε στο 67’ και ενώ το σκορ ήταν 1-0.

Το σκορ άνοιξε στο 64’ ο Τσάπρας, όταν δέχθηκε τη μπάλα από τον Νίλι έξω από την περιοχή, απέφυγε με ωραίο τρόπο τον προσωπικό του αντίπαλο, σούταρε, η μπάλα χτύπησε στο δεξί δοκάρι του Ταΐρη και κατέληξε στα δίχτυα. Είχε προηγηθεί η αποβολή του Κωνσταντινόπουλου με απευθείας κόκκινη κάρτα για σκληρό – αντιαθλητικό μαρκάρισμα στον Νίλι. Στο 75’ ο Μουτίνιο με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 2-0, που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης, καθώς στο 82’ ο Ταΐρης νίκησε στο τετ α τετ τον Βήχο.
Για τον Λεβαδειακό αγωνίστηκαν οι: Στογιάνοβιτς, Τσάπρας, Λιάγκας (67’ Δούμτσιος), Τζημόπουλος, Παναγιώτου (46’ Βήχος), Μεχία, Χάμοντ (77’ Κονέ), Λινάρδος (77’ Βλάχος), Πολέττο, Βρακάς (59’ Μουτίνιο), Νίλι.

Νέα αναβολή στο πρωτάθλημα

Την ίδια ώρα, το πρωτάθλημα της Super League είναι το μοναδικό σε όλη την Ευρώπη που δεν έχει ακόμα ξεκινήσει, παρότι βρισκόμαστε στα μέσα… Οκτωβρίου. Η 1η αγωνιστικής της νέας σεζόν 2021-2022 είχε προγραμματιστεί για την Κυριακή 17/10, ωστόσο έλαβε αναβολή δεν έχουν ακόμα διευθετηθεί τα τηλεοπτικά δικαιώματα του πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής, αναφέρει:

“Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League 2, αναβάλλεται η πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος που ήταν προγραμματισμένη για τις 17 Οκτωβρίου 2021.

Η συγκεκριμένη ομόφωνη απόφαση κρίθηκε επιβεβλημένη από τους εκπροσώπους των 32 ΠΑΕ, προκειμένου να υπάρξει χρόνος για τις απαραίτητες διαδικασίες που χρειάζονται να γίνουν ώστε να υπάρχει βιωσιμότητα στην ομάδες, με τη μορφή που έχει πλέον αποκτήσει η κατηγορία.

Ως εκ τούτου, επιτροπή -που ορίστηκε από το Δ.Σ. και στην οποία εκτός του προεδρείου θα συμμετάσχουν οι εκπρόσωποι των ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Κούγιας, ΠΑΕ Κηφισιά κ. Πρίτσας, ΠΑΕ Ολυμπιακός ΣΦΠ Β΄ κ. Καραπαπάς, ΠΑΕ Παναθηναϊκός Β΄ κ. Παναγιωτίδης- θα ζητήσει ραντεβού με τον καθ΄ ύλην αρμόδιο Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη, προκειμένου να εξασφαλιστούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της δεύτερης επαγγελματικής κατηγορίας της χώρας, χωρίς περαιτέρω προβλήματα.

Επίσης με ομόφωνη απόφαση, το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε να προχωρήσει στην αγορά οικίσκων που θα σταλούν στο Ηράκλειο Κρήτης και τους ανθρώπους που έχασαν τα σπίτια τους στους δυο μεγάλους σεισμούς”.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ