19 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Μηχανοκίνητος / Βραβεύσεις με ευρυτανικό “χρώμα” από την ΟΜΑΕ, στις Αφίδνες Αττικής, παρουσία Λ. Αυγενάκη (ΦΩΤΟ)

ΦΩΤΟ: Ο Πάνος Ράπτης (δεύτερος από αριστερά) τιμήθηκε από την ΟΜΑΕ

Σε έναν όμορφο χώρο, σε κτήμα στις Αφίδνες της Αττικής, πραγματοποιήθηκε, το απόγευμα της Τετάρτης, 22 Σεπτεμβρίου, η απονομή των Πρωταθλημάτων, Κυπέλλων και Επάθλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού των δύο προηγούμενων ετών, από την ΟΜΑΕ· βραβεύθηκαν περίπου 250 οδηγοί.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης, ο Υφυπουργός Μεταφορών κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός μέσω του κ. Κωνσταντίνου Γαβριηλίδη – καθώς, βεβαίως, και το πλήθος των αγωνιζόμενων Πρωταθλητών, Κυπελλούχων και Επαθλούχων του 2019 και 2020.

Υπήρξε και ευρυτανική εκπροσώπηση, καθώς ο Πάνος Ράπτης, οδηγός της Αγωνιστικής Λέσχης Αυτοκινήτου (ΑΛΑ) Καρπενησίου βραβεύθηκε καθώς ήταν ένας από τους καλύτερους συμμετέχοντες τα προηγούμενα δύο χρόνια: στην κατηγορία Street Legal του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift, το 2019 ήταν 3ος και το 2020 κατετάγη 2ος. Φέτος, δοκιμάζει την τύχη του στην κατηγορία Pro.

Ο Π. Ράπτης μαζί με τον μηχανικό του, Χρήστο Γαλάνη, κατά τη διάρκεια των απονομών της ΟΜΑΕ
Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λ. Αυγενάκης

Στην εναρκτήρια ομιλία του, ο πρόεδρος της ΟΜΑΕ Δημήτρης Μιχελακάκης ξεκίνησε με την τήρηση ενός λεπτού σιγής, προς τιμήν των μελών της αθλητικής μας κοινότητας και φίλων που χάσαμε πρόωρα: του μηχανικού Μελέτη Καρατεκίδη, και των διακεκριμένων οδηγών Drag Racing Γεράσιμου Φιλιππάτου και Γιώργου Τζαμπάζογλου.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ