4 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

“Νύχτα Καλοκαιριού” / Όλα έτοιμα για το μεγάλο αφιέρωμα στον Μίμη Πλέσσα, το βράδυ της Παρασκευής (28/7) στο Καρπενήσι

Αφιέρωμα στον σημαντικότερο εν ζωή Έλληνα μουσικοσυνθέτη

«Νύχτα Καλοκαιριού»: Μια από τις πιο σημαντικές μουσικές εκδηλώσεις του εφετινού καλοκαιριού, θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2023, στις 9 το βράδυ, στο Αμφιθέατρο της Βασικής Βιβλιοθήκης Καρπενησίου.

Η Φιλαρμονική του Δήμου Καρπενησίου, θα παρουσιάσει ένα αφιέρωμα στον σπουδαίο Μίμη Πλέσσα, έναν από τους σημαντικότερους και πολυγραφότερους Έλληνες μουσικοσυνθέτες. Στη σκηνή θα ανέβουν και θα ερμηνεύσουν κομμάτια που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία, η Ζανέλ, ο Θάνος Ολύμπιος, η Αντωνία Βισβίκη. Την επιμέλεια και διεύθυνση ορχήστρας θα έχει η Ευαγγελία Βάρσου. «Με 30μελη ορχήστρα της Δημοτικής Φιλαρμονικής Καρπενησίου και τους εξαίρετους τραγουδιστές που θα ερμηνεύσουν τα τραγούδια του τεράστιου μουσικοσυνθέτη Μίμη Πλέσσα, σας περιμένουμε να απολαύσουμε μια Νύχτα Καλοκαιριού γεμάτη μουσική που όλοι αγαπάμε!», αναφέρει η μαέστρος.

Το κοινό του Καρπενησίου θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει μια ξεχωριστή μουσική βραδιά, ένα αφιέρωμα στον σημαντικότερο εν ζωή Έλληνα μουσικοσυνθέτη. Η εκδήλωση είναι ενταγμένη στο πρόγραμμα των «Γιορτών Δάσους 2023».

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ