3 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

“Οικογένειά μου ο Λεβαδειακός, στόχος να ανεβάσουμε ξανά την ομάδα στη Super League” – Ο Παναγιώτης Λιάγκας στα Ευρυτανικά ΝΕΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Δηλώσεις του Καρπενησιώτη ποδοσφαιριστή στο πλαίσιο της προετοιμασίας του Λεβαδειακού επί ευρυτανικού εδάφους

Ο Λεβαδειακός προετοιμάστηκε και το εφετινό καλοκαίρι στο υψόμετρο του Καρπενησίου, με στόχο την επάνοδο στη Super League. Οι Βοιωτοί προπονήθηκαν για μια ακόμη χρονιά επί ευρυτανικού εδάφους (από 9 έως 18 Αυγούστου), και με νέο προπονητή τον Νίκο Νιόπλια έχουν θέσει ως πρωταρχικό στόχο να επιστρέψουν στην πρώτη κατηγορία.

Εκ των αρχηγών του Λεβαδειακού είναι ο Πάνος Λιάγκας, από το Καρπενήσι, υψηλόσωμος αμυντικός και βασικό στέλεχος των «πρασίνων». Έπαιξε πέρυσι σε 20 ματς στη Super League 1 (έμεινε για αρκετό διάστημα εκτός λόγω τραυματισμού), πετυχαίνοντας ένα γκολ, ενώ ψηφίστηκε ως 4ος πιο πολύτιμος παίχτης των Βοιωτών.

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής μίλησε στα Ευρυτανικά ΝΕΑ για την προετοιμασία στο Καρπενήσι και χαρακτήρισε οικογένειά του τον Λεβαδειακό, έχοντας συμπληρώσει μια 7ετία ως μέλος της ομάδας. Απάντησε στο τι πήγε λάθος πέρυσι και η ομάδα οδηγήθηκε στον υποβιβασμό, τονίζοντας ότι μοναδικός στόχος είναι η επιστροφή στην πρώτη κατηγορία, «…εκεί και όπου ανήκει».

Φιλικό και αναχώρηση

Το δεύτερο φιλικό της προετοιμασίας της στο Καρπενήσι έδωσε ο Λεβαδειακός, επικρατώντας με 3-0 του Παναθηναϊκού Β’, το απόγευμα της Πέμπτης 17/8.

Το σκορ άνοιξε ο Γιώργος Νίκας με πέναλτι, ενώ ο Ρομό με κεφαλιά διαμόρφωσε το 2-0 του πρώτου ημιχρόνου. Ο ίδιος σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο β’ μέρος, διαμορφώνοντας και το τελικό αποτέλεσμα.

Για τον Λεβαδειακό ξεκίνησαν οι: Γκροφ, Λόπες, Πίρινεν, Λιάγκας, Τσάπρας, Μεχία, Συμελίδης, Κουάδρα, Νίκας, Γιαννιώτας και Ρομό. Στο 60′ πέρασαν ως αλλαγή και οι Στογιάνοβιτς, Ντεντάκης, Τσελεπίδης, Κατσικάς, Χάμοντ, Νικολιάς, Κουΐρουκίδης, Τσιριγώτης και στο 75′ ο Βερρής.

Οι παίκτες έκαναν αποκατάσταση το πρωί της Παρασκευής (18/8) κι ακολούθως η αποστολή αναχώρησε από το Καρπενήσι, επιστρέφοντας στη Λιβαδειά.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ