19 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Οι μαχητές της ζωής, στο Καρπενήσι. Ο τελικός Κυπέλλου μπάσκετ με αμαξίδιο έρχεται στο Αθλητικό Κέντρο, το Σάββατο 3 Ιουνίου – Το πρόγραμμα της διοργάνωσης

Στο Καρπενήσι θα φιλοξενηθεί ο 23ος τελικός μπάσκετ με αμαξίδιο

Η καλαθοσφαίριση με αμαξίδιο είναι ένα από τα πιο θεαματικά και δημοφιλή παραολυμπιακά αθλήματα, καθώς διακρίνεται για τη γρήγορη ροή του αγώνα και τη διαρκή εναλλαγή φάσεων. Το Καρπενήσι θα φιλοξενήσει ένα σπουδαίο ραντεβού του ελληνικού μπάσκετ με αμαξίδιο.

Με τη στήριξη της Περιφέρειας Στ. Ελλάδας – ΠΕ Ευρυτανίας και σε συνεργασία με τον Δήμο Καρπενησίου και την Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο, μια ακόμη μεγάλη διοργάνωση, ο 23ος Τελικός Κυπέλλου, θα διεξαχθεί στο Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου το Σάββατο 3 Ιουνίου 2023 και ώρα 8:00 το βράδυ. Ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος θα αντιμετωπίσει τον Α.Σ. Άτλαντα Αθηνών με φόντο το τρόπαιο. Θα έχει προηγηθεί, στις 7 το απόγευμα, η τελετή έναρξης, ενώ μετά το πέρας του τελικού θα γίνουν οι καθιερωμένες απονομές.

«Με συνέπεια και συνέχεια υπηρετούμε τον στρατηγικό μας στόχο για να καταστήσουμε την περιοχή μας κορυφαίο αθλητικό προορισμό. Σας περιμένουμε στο Αθλητικό Κέντρο να στηρίξουμε την διοργάνωση και να απολαύσουμε τον αγώνα», αναφέρει σχετικά ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ευρυτανίας, Άρης Τασιός.

Είναι μια καλή ευκαιρία για όλους όσοι αγαπάνε το μπάσκετ και τον αθλητισμό, να δώσουν το παρών στο κλειστό γήπεδο του Αθλητικού Κέντρο, το βράδυ του Σαββάτου (3/5), για να δουν από κοντά την προσπάθεια ανθρώπων που δεν τα παράτησαν ποτέ, για να παρακολουθήσουν τη θέληση, τη δύναμη, την αυταπάρνηση αλλά και την ευγενή άμιλλα που επιδεικνύουν οι παίκτες στο παρκέ.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ