28 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Ο αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ευρυτανίας βράβευσε τη μαραθωνοδρόμο Ματίνα Νούλα – Η εκδήλωση στο Καρπενήσι (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Καρπενησιώτισσα αναδείχθηκε δευτεραθλήτρια στον 40ο Μαραθώνιο της Αθήνας

Λίγες ημέρες μετά τη μεγαλύτερη επιτυχία της αθλητικής της καριέρας, την κατάληψη της 2ης θέσης στις γυναίκες στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, η Ματίνα Νούλα τιμήθηκε από τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ευρυτανίας, Αριστείδη Τασιό. Η λιτή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (25/11) στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη, παρουσία και της Αντιπεριφερειάρχη Δασικής πολιτικής, Κτηνοτροφίας, Χωρικού σχεδιασμού και Προστατευόμενων περιοχών, Κατερίνας Καλαντζή.

«Είναι μεγάλη μας χαρά, μεγάλη μας τιμή, γι’ αυτό αποφασίσαμε να τιμήσουμε την αθλήτριά μας, η οποία μας έχει κάνει ιδιαίτερα περήφανους και με τη μεγάλη της επιτυχία στον Μαραθώνιο», δήλωσε στα Ευρυτανικά ΝΕΑ ο κ. Τασιός, χαρακτηρίζοντας τη Ματίνα Νούλα «πρεσβευτή της προσπάθειάς μας να κάνουμε την Ευρυτανία αθλητικό προορισμό, διότι η περιοχή μας έχει πολλά να δώσει στο συγκεκριμένο κομμάτι», όπως τόνισε.

Την αξία της εποικοδομητικής ανταλλαγής απόψεων και συνεργασίας μεταξύ των αθλητών/τριών και των τοπικών θεσμικών παραγόντων, ανέδειξε στις δηλώσεις της η Ματίνα Νούλα, αθλήτρια του ΝΓΣ Ηρακλής, που ζει και προπονείται στη Θεσσαλονίκη, εκφράζοντας θερμές ευχαριστίες για τη βράβευση. Αναφέρθηκε στην επιτυχία της στον 40ο Μαραθώνιο Αθήνας και στους επόμενους μεγάλους στόχους.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ