26 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Προληπτικές Ιατρικές/Οδοντιατρικές εξετάσεις στα παιδιά της Φουρνάς, σε συνεργασία με το “Χαμόγελο του Παιδιού” (ΦΩΤΟ)

Στη Φουρνά του Δήμου Καρπενησίου βρέθηκε η κινητή μονάδα προληπτικής ιατρικής "Ιπποκράτης".

Ο Δήμος Καρπενησίου, σε συνεργασία με τον “Χαμόγελο του Παιδιού”, υλοποίησε διήμερο ιατρικών εξετάσεων στα σχολεία της Δημοτικής Ενότητας Φουρνάς.

Η κινητή μονάδα προληπτικής ιατρικής “Ιπποκράτης” του Οργανισμού βρέθηκε στη Φουρνά στις 3 και 4 Νοεμβρίου 2022 και προσέφερε παιδιατρικές και οδοντιατρικές εξετάσεις με στόχο την πρόληψη, την ενημέρωση, αλλά και την αντιμετώπιση προβλημάτων υγείας.

Ειδικότερα, οι εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν σε μαθητές του Αλκιβιάδειου Γυμνασίου -Λυκειακών Τάξεων Φουρνάς, των Δημοτικών και του Νηπιαγωγείου. Καταλυτική υπήρξε η συνεισφορά και η εθελοντική υποστήριξη της δράσης από την παιδίατρο του Γ.Ν. Καρπενησίου Μαρία Παυλίδου και την οδοντίατρο Αλεξάνδρα Κουρκουβέλη.

Παράλληλα με τη διενέργεια των εξετάσεων, πραγματοποιήθηκαν και συμβουλευτικές παρεμβάσεις σε σχολεία της περιοχής, καθώς και συνεδρία με γονείς και μαθητές παρουσία και του συντονιστή εκπαιδευτικών θεμάτων κ. Χρίστου Μαρκαντώνη.

«Ευχαριστούμε το “Χαμόγελο του Παιδιού” και το επιστημονικό προσωπικό για την άριστη συνεργασία και την συνεχή στήριξη στα παιδιά της περιοχής μας», αναφέρει σχετική ανακοίνωση του δήμου.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ