2 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Τροχαίο με εγκλωβισμένο τραυματία τα ξημερώματα πλησίον Σήραγγας Τυμφρηστού – Έπεσε σε γκρεμό 50 μέτρων – Επέμβαση της Πυροσβεστικής

38χρονος έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και βρέθηκε σε γκρεμό 50 μέτρων

Τυχερός μέσα στην ατυχία του στάθηκε ένας 38χρονος οδηγός, που τα ξημερώματα της Τετάρτης (20/9) ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα επί της Ε.Ο. Λαμίας – Καρπενησίου, κοντά στην Σήραγγα Τυμφρηστού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Πυροσβεστική Υπηρεσία Καρπενησίου ειδοποιήθηκε στις 2 τα ξημερώματα από το περιφερειακό συντονιστικό κέντρο Στερεάς Ελλάδας για εκτροπή οχήματος πλησίον της σήραγγας. Την πληροφορία έδωσε ο ίδιος ο οδηγός του οχήματος μέσω του 112, αναφέροντας ότι έχει πέσει σε γκρεμό και ήταν εγκλωβισμένος.

Η Π.Υ. Καρπενησίου και οι Αστυνομικές Διευθύνσεις Ευρυτανίας και Φθιώτιδας, ανίχνευσαν το στίγμα του τηλεφώνου και μετά από έρευνα μέσα στη νύχτα κατάφεραν να εντοπίσουν το όχημα με τον οδηγό, σε γκρεμό βάθους 50 μέτρων, κάτω από την εθνική οδό Λαμίας-Καρπενησίου.

Το προσωπικό της Π.Υ. Καρπενησίου, σε συνεργασία με την Π.Υ. Μακρακώμης, με τη χρήση ειδικού διασωστικού εξοπλισμού, απεγκλώβισε και στη συνέχεια ανέσυρε τον 38χρονο οδηγό από τον γκρεμό. Ο άνδρας είχε τις αισθήσεις του και διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γεν. Νοσοκομείο Καρπενησίου για την παροχή των Α’ Βοηθειών και τη διενέργεια εξετάσεων· ευτυχώς, παρότι τραυματίστηκε, δεν κινδύνεψε η ζωή του.

Στο συμβάν έλαβαν μέρος δυο οχήματα της Π.Υ. Καρπενησίου με πέντε άτομα και ένα όχημα της Π.Υ. Μακρακώμης με δυο υπαλλήλους. Επίσης, συμμετείχαν δυο περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ. και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Καρπενησίου. Να σημειωθεί, τέλος ότι στο τροχαίο έσπευσε και η 7η ΕΜΑΚ Λαμίας, ωστόσο δεν χρειάστηκε να επέμβει διότι ο απεγκλωβισμός του τραυματία επιτεύχθηκε πριν την άφιξή της στον τόπο του συμβάντος.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ