6 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Χρ. Κακαβάς: “Η νέα δημοτική αρχή θα είναι για όλους τους δημότες, είτε μας ψήφισαν, είτε όχι” – Οι πρώτες δηλώσεις του νέου δημάρχου Καρπενησίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι πρώτες δηλώσεις του νέου δημάρχου Καρπενησίου, στο κατάμεστο εκλογικό κέντρο της "Αλλαγής Πορείας"

Καταγράφοντας μια εμφατική νίκη, ο Χρήστος Κακαβάς, επικεφαλής του συνδυασμού «Αλλαγή Πορείας», αναδείχθηκε νέος Δήμαρχος Καρπενησίου. Με την ενσωμάτωση στο 100% (72/72 Ε.Τ.), ο κ. Κακαβάς συγκεντρώνει ποσοστό 60,43%, ήτοι 5.261 ψήφους, έναντι 37,23% του απερχόμενου δημάρχου, επικεφαλής του συνδυασμού «Δύναμη Συνεργασίας», Νίκου Σουλιώτη, που συγκέντρωσε 3.241 ψήφους.

Σε κλίμα ενθουσιασμού, ο νέος Δήμαρχος Καρπενησίου, Χρήστος Κακαβάς, έφθασε λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Κυριακής (8/10) στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού “Αλλαγή Πορείας”, στην οδό Αθ. Καρπενησιώτη, όπου έγινε δεκτός από εκατοντάδες φίλους και ψηφοφόρους της δημοτικής ομάδας.

«Σήμερα είμαι πάρα πολύ συγκινημένος. Μια μακρά προεκλογική περίοδος φθάνει στο τέλος της, μια περίοδος με σεμνότητα, ταπεινότητα και ήπιους τόνους -προσπαθήσαμε να τα κρατήσουμε χαμηλά-, με μόνο γνώμονα το συμφέρον του τόπου μας. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ψηφοφόρους, οι οποίοι μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους. Θέλω, επίσης, να ευχαριστήσω και όλους τους υποψηφίους που συστρατευθήκαν μαζί μας, με το όραμα της αλλαγής (…). Μοιραστήκαμε αυτό το όραμα», ήταν τα πρώτα λόγια του νεοεκλεγέντος δημάρχου Καρπενησίου. Εμφανώς συγκινημένος, ο Χρ. Κακαβάς ευχαρίστησε την οικογένειά του και τη σύζυγό του, για τη στήριξη καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

«Η νέα δημοτική αρχή θα είναι για όλους τους δημότες, είμαστε εδώ για όλους τους δημότες, είτε μας ψήφισαν, είτε όχι», τόνισε με έμφαση ο νέος δήμαρχος, εν μέσω επευφημιών, προσθέτοντας πως «είμαστε λίγοι στον τόπο και πρέπει να συνεχίσουμε ενωμένοι, για να πάμε τον τόπο μας ένα βήμα πιο ψηλά».

Απαντώντας σε ερώτηση των Ευρυτανικών Νέων σχετικά με το εάν ο ίδιος και οι συνεργάτες του, ανέμεναν μια τόσο ευρεία νίκη, σημείωσε: «Εισπράτταμε την αγάπη του κόσμου όλο το προηγούμενο διάστημα, αλλά, βέβαια, όταν συμμετέχεις σε εκλογές, δεν μπορείς να ξέρεις το πώς θα πάνε. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο για την αγάπη του και ελπίζουμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών του».

Ο κ. Κακαβάς ενημέρωσε ότι δέχθηκε συγχαρητήριο τηλεφώνημα από τον απερχόμενο δήμαρχο, Νίκο Σουλιώτη, και ανέφερε τα εξής: «Τον ευχαριστούμε για όλη αυτή την πορεία. Δεν θέλω να είμαι μηδενιστής, έχει κάνει έργο και ο Νίκος Σουλιώτης. Ωστόσο, η Δημοκρατία έτσι είναι, ο λαός επιλέγει. Ελπίζω -και μου το είπε- ότι θα είναι δίπλα μου την επόμενη ημέρα, γιατί χρειαζόμαστε και εμείς βοήθεια για να σταθούμε στα πόδια μας».

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ