2 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Έκτακτο Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας στην ΠΕ Ευρυτανίας, για την εν εξελίξει κακοκαιρία – Τασιός: “Συνιστώ προσοχή”

Τη Δευτέρα, 4 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκε στο Διοικητήριο της Π.Ε. Ευρυτανίας, έκτακτη συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας, με αφορμή την κακοκαιρία που βρίσκεται σε εξέλιξη και αναμένεται από τα ξημερώματα της Τρίτης (5/9) θα λάβει πιθανόν επικίνδυνα χαρακτηριστικά, κυρίως σε ανατολική και κεντρική Ελλάδα.

«Στο σημερινό έκτακτο Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας που συγκαλέσαμε, είχαμε την ευκαιρία να εξετάσουμε την ετοιμότητα των φορέων για την εν εξελίξει κακοκαιρία. Σύμφωνα με τις προβλέπεις την ΕΜΥ τα καιρικά φαινόμενα θα είναι έντονα κατά τόπους και στον Νομό μας. Συνιστώ προσοχή στις μετακινήσεις και ειδικά προσοχή στις ιρλανδικές διαβάσεις», αναφέρει ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ευρυτανίας, Άρης Τασιός.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, βόρεια Εύβοια, Φθιώτιδα, Μαγνησία, Σποράδες και Λάρισα, θα δεχθούν πολύ ισχυρές βροχοπτώσεις, ικανές να δημιουργήσουν πλημμυρικά φαινόμενα. Θα επηρεαστεί μεν, σε μικρότερο βαθμό δε, και η Ευρυτανία (ανατολικό τμήμα). Το απόγευμα της Δευτέρας, μήνυμα από το 112 έλαβαν οι κάτοικοι σε Καρπενήσι και άλλες περιοχές του νομού.

Δείτε εδώ το έκτακτο δελτίο που εξέδωσε η ΕΜΥ

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ