2 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

“Η επόμενη ημέρα μας βρίσκει ενωμένους απέναντι στις μεγάλες προκλήσεις & τα προβλήματα της Ευρυτανίας” – Η πρώτη δήλωση Άρη Τασιού μετά τις εκλογές

Με ομόνοια και συνεργασία θα πάμε την Ευρυτανία μπροστά, λέει ο Άρης Τασιός

Ο Φάνης Σπανός επανεκλέχτηκε Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας από τον α’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, σημειώνοντας μια ευρεία νίκη έναντι των αντιπάλων του. Με μόλις τρία εκλογικά τμήματα να απομένουν για το 100% της ενσωμάτωσης (1.367/1.370), ο κ. Σπανός λαμβάνει το 48,33% (145.418 ψήφοι) και κερδίζει με άνεση την επανεκλογή του, καθώς το όριο ήταν στο 43%. Στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο Απόστολος Γκλέτσος, με ποσοστό που αγγίζει το 24,9%, και τρίτος κατατάσσεται ο Κώστας Μαρκόπουλος, που περιορίστηκε στο 11%. «Ευχαριστώ για την τιμή, την εμπιστοσύνη, την αγάπη σας! Η σημερινή μας νίκη θα είναι νίκη όλων των Στερεοελλαδιτών!», ήταν το πρώτο μήνυμα του επανεκλεγέντος Περιφερειάρχη Στερεάς, Φάνη Σπανού.

Στην Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας, ο νυν αντιπεριφερειάρχης, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Φ. Σπανού «Επιμένουμε στην καρδιά της Ελλάδας», Αριστείδης Τασιός, πετυχαίνει μια μεγάλη επικράτηση. Στο 95% της σταυροδοσίας, λαμβάνει 4.504 σταυρούς, έναντι 2.588 της νυν θεματικής αντιπεριφερειάρχη, Κατερίνας Καλαντζή, ενώ στην τρίτη θέση βρίσκεται ο Θωμάς Ευαγγελογεώργος με 1.325 σταυρούς. Ο συνδυασμός Σπανού έλαβε στην Ευρυτανία ποσοστό 50,38%, το 2ο μεγαλύτερο σε επίπεδο Στερεάς (Φωκίδα 52,35%).

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τους Ευρυτάνες, που για άλλη μία φορά επέλεξαν τον συνδυασμό μας και μας δίνουν τη δύναμη να συνεχίσουμε. Δεν στάθηκαν στα λάθη και στις παραλείψεις, που προφανώς έχουμε κάνει και πρέπει να σκύψουμε πάνω τους για να τα διορθώσουμε, στάθηκαν στο πολύ και μεγάλο έργο που έχει γίνει για την Ευρυτανία (…)», δηλώνει στη εφημερίδα ο Άρης Τασιός.

«Κάθε ψήφος για εμάς», προσθέτει στις πρώτες του δηλώσεις μετά το νικηφόρο εκλογικό αποτέλεσμα, «είναι μια ψήφος εμπιστοσύνης, μια ευθύνη που εμείς αναλαμβάνουμε, να συνεχίσουμε να υπηρετούμε τον τόπο μας». Στέλνει δε, μήνυμα ενότητας για το καλό του τόπου: «Η επόμενη ημέρα μάς βρίσκει όλους μαζί, ενωμένους, όλους τους νεοεκλεγμένους περιφερειακούς συμβούλους που θα αναλάβουν με την εγκατάσταση των νέων περιφερειακών αρχών, από την αρχή του έτους, απέναντι στις μεγάλες προκλήσεις της Στερεάς, τις μεγάλες προκλήσεις και τα προβλήματα της Ευρυτανίας. Μαζί συνεχίζουμε».

Στο βίντεο που ακολουθεί, ο κ. Τασιός σχολιάζει και το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών σε Καρπενήσι και Άγραφα.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ