4 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Κακαβάς: “Να είμαστε ενωμένοι για να πάμε τον τόπο ένα βήμα πιο μπροστά”. Η ομιλία του νέου Δημάρχου Καρπενησίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ομιλία του Χρ. Κακαβά κατά την τελετή ορκωμοσίας της νέας δημοτικής αρχής Καρπενησίου

από την έντυπη έκδοση

Ενωτικός, με διάθεση συνεργασίας για το καλό του τόπου, με συναίσθηση των δυσκολιών της επόμενης ημέρας αλλά και με αισιοδοξία για το αποτέλεσμα της προσπάθειας που θα συντελεστεί την επόμενη 5ετία, εμφανίστηκε στην ομιλία του ο νέος Δήμαρχος Καρπενησίου, κ. Χρήστος Κακαβάς.

ΒΙΝΤΕΟ

«Σας ευχαριστώ που ήρθατε εδώ και μας τιμήσατε σήμερα (σ.σ. 17/12) με την παρουσία σας. Σήμερα είναι μια μέρα χαράς, μια μέρα που παίρνουμε τη σκυτάλη για να συνεχίσουμε τον δήμο, αυτή τη μεγάλη ευθύνη. Θα ήθελα, αρχικά, να ευχαριστήσω όλους τους ψηφοφόρους που μας τίμησαν με αυτό το υψηλό ποσοστό, ένα ποσοστό που δεν είναι μια απλή εντολή διακυβέρνησης, αλλά μια εντολή μεγάλης ευθύνης για τομές και αλλαγές στον τόπο μας», σημείωσε ο κ. Κακαβάς, εκφράζοντας θερμές ευχαριστίες προς «όλους τους υποψηφίους μου -180 στον αριθμό- που με τίμησαν και μοιραστήκαμε μαζί αυτό το όραμα της αλλαγής». Ο νέος δήμαρχος συγκινήθηκε όταν αναφέρθηκε στην οικογένειά του: «Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την οικογένειά μου και ιδιαίτερα τη σύζυγό μου, Μαρία, για τη στήριξη όλο αυτό το διάστημα», ήταν τα λόγια του.

Και συνέχισε ο κ. Κακαβάς: «Μας ψήφισε περίπου το 60% των δημοτών, αλλά εμείς θα είμαστε για το 100% -και το εννοώ αυτό. Μείναμε λίγοι στον τόπο. Η αντιμετώπιση της πραγματικότητας γίνεται μόνο με την ίδια την πραγματικότητα. Δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις. Μείναμε λίγοι, πρέπει να είμαστε ενωμένοι, ώστε να πάμε τον τόπο ένα βήμα πιο μπροστά». Και έστειλε μήνυμα ενότητας: «Αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν».

«Θα ήθελα, επίσης, να συγχαρώ όλους όσοι έχουν εκλεγεί ή μη, για τον τίμιο αγώνα σας και να σας ευχηθώ καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο μας», πρόσθεσε και κατέληξε ο κ. Κακαβάς: «Όλο το προηγούμενο διάστημα ως αξιωματική αντιπολίτευση λειτουργήσαμε με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον του τόπου και του συνόλου. Αυτό θα κάνουμε και τώρα. Έτσι θα συνεχίσουμε. Όσον αφορά τα σωστά της προηγούμενης δημοτικής αρχής, τα επικροτήσαμε στο Δημοτικό Συμβούλιο. Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους Χρόνια Πολλά, Καλές Γιορτές και Καλά Χριστούγεννα με υγεία και ειρήνη. Σας ευχαριστώ πολύ».

Aναλυτικό ρεπορτάζ για την ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής, στα Ευρυτανικά Νέα που κυκλοφορούν

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ