2 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Καρπενήσι / Το προσεχές Σάββατο (13/1) ο χορός του Πολιτιστικού. Παραδοσιακό γλέντι με τους “Κυρατζήδες”

Χορό, τραγούδι, φαγοπότι, πρωτοχρονιάτικη πίτα και λαχειοφόρο αγορά περιλαμβάνει η ετήσια εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Καρπενησίου

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καρπενησίου υποδέχεται το 2024 με έναν μεγάλο παραδοσιακό γλέντι, το Σάββατο 13 Ιανουαρίου, στις 9 το βράδυ, στο Hotel Spa Montana. «Γλεντάμε για την καλή χρονιά και κόβουμε την πίτα μας, το Σάββατο 13 Ιανουαρίου στο Hotel Spa Montana με το παραδοσιακό συγκρότημα “Κυρατζήδες”», αναφέρει ο Πολιτιστικός.

Η είσοδος κοστίζει 25 ευρώ/άτομο και περιλαμβάνει φαγητό σε μπουφέ και ποτά. Για ανήλικους κάτω των 16 ευρώ η τιμή διαμορφώνεται στα 15 ευρώ. Θα πραγματοποιηθεί, επίσης, λαχειοφόρος αγορά με πλούσια δώρα. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να καλείτε στο τηλ. 6978287178.

Οι “Κυρατζήδες” είναι μια κομπανία που εστιάζει κυρίως στη μουσική παράδοση της Πίνδου και επεκτείνεται σε όλη την Ελλάδα έχοντας πάντα στο πρόγραμμά της, πέραν της Ρούμελης, του Μοριά, της Ηπείρου και της Θεσσαλίας, τραγούδια και σκοπούς από τη Θράκη, τη Μακεδονία και τα νησιά. Μέσα από τον ήχο της στεριανής ζυγιάς, τα τραγούδια του παρελθόντος παίρνουν μορφή στο παρόν.

Τους συναντούμε  σε μεγάλες συναυλίες, σε όμορφα γλέντια και πανηγύρια εντός και εκτός Ελλάδας, σε παραστάσεις χορευτικών συλλόγων και σε κοινωνικές εκδηλώσεις. Οι “Κυρατζήδες” είναι οι : Αχιλλέας Χαχάμης – τραγούδι, Δημήτρης Μπρέντας – κλαρίνο, Νίκος Σκαφίδας – βιολί, Νίκος Αγγελόπουλος – λαούτο και Αλέξης Νόνης – κρουστά.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ