27 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Κarpenisi Night Run / Μια οφειλόμενη απόδοση τιμής στον πρωταθλητή Γιάννη Αντωνίου, παρουσία της ηγεσίας της ΕΟΧΑ

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης Κarpenisi Night Run που πραγματοποιήθηκε πρόσφατη στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας [ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ], έγιναν  βραβεύσεις σε αθλητές που διακρίνονται και τιμούν τον τόπο μας, σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Οφειλόμενη τιμή και αναγνώριση αποτέλεσε η απονομή επαίνου στον Γιάννη Αντωνίου, τον πρωταθλητή χιονοδρομίας του ΕΟΣ Καρπενησίου. Στο Καρπενήσι βρέθηκε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χειμερινών Αθλημάτων (ΕΟΧΑ), Γεώργιος Νικητίδης, καθώς και ο ομοσπονδιακός προπονητής, Στέργιος Πάππος.

Με εγκωμιαστικά σχόλια αναφέρθηκε για τον Γιάννη Αντωνίου ο Πρόεδρος της ΕΟΧΑ, που έκανε λόγο για «έναν πολύ μεγάλο αθλητή, αλλά κυρίως έναν εξαιρετικό άνθρωπο». «Είναι τιμή για το Καρπενήσι να είναι δικό του παιδί ο Γιάννης», σημείωσε ο κ. Νικητίδης και σταχυολόγησε τους σημαντικότερους σταθμούς στην αθλητική καριέρα του Ευρυτάνα χιονοδρόμου. Το ήθος του Αντωνίου και το υψηλό αγωνιστικό του επίπεδο εξήρε και ο επί 15 χρόνια προπονητής του, κ. Πάππος, τονίζοντας ότι ο 27χρονος έχει πολλά να προσφέρει στον τόπο και την αθλητική κοινότητα.

 Τον πρωταθλητή του ΕΟΣ Καρπενησίου βράβευσε η Αντιπεριφερειάρχης Δασικής-Ορεινής Πολιτικής & Κτηνοτροφίας, Κατερίνα Καλαντζή, που, επίσης, μίλησε με τα πιο θερμά λόγια για τον Γ. Αντωνίου. Αναμνηστικά δώρα στους κ.κ. Νικητίδη και Πάππο προσέφερε, εκ μέρους του ΕΟΣ, ο Δημήτρης Αντωνίου.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ