2 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Στον Βιολογικό Καθαρισμό ο Γ.Γ. Διαχείρισης Αποβλήτων. Ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις μαζί με μαθητές του ΕΠΑ.Λ. Καρπενησίου (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)

Περιβαλλοντική συνείδηση και σύγχρονα έργα προστασίας

Στις εγκαταστάσεις του Βιολογικού Καθαρισμού του Δήμου Καρπενησίου, στο Κεφαλόβρυσο, βρέθηκε, το πρωί της Παρασκευής (5/5) ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων του Υπουργείου Περιβάλλοντος, κ. Μανώλης Γραφάκος. Μαζί με μαθητές και μαθήτριες της Β’ και Γ’ τάξης του Επαγγελματικού Λυκείου (ΕΠΑΛ) Καρπενησίου, ξεναγήθηκε στις νέες, σύγχρονες εγκαταστάσεις από τον Δήμαρχο Καρπενησίου κ. Νίκο Σουλιώτη.

5λεπτο βίντεο με δηλώσεις

Στο πλαίσιο των μαθημάτων ειδικότητας αλλά και της περιβαλλοντικής εκπαίδευσης, μαθητές/τριες του ΕΠΑΛ πραγματοποίησαν επίσκεψη, αρχικά, στο κεντρικό υδραγωγείο της πόλης όπου είδαν τη λειτουργία του με τη χρήση των νέων φίλτρων που τοποθετήθηκαν πρόσφατα, καθώς και στις εγκαταστάσεις του Βιολογικού Καθαρισμού στο Κεφαλόβρυσο.

«Τους μαθητές υποδέχτηκε με ιδιαίτερη χαρά ο Δήμαρχος Καρπενησίου Νίκος Σουλιώτης, ο οποίος ανέλαβε την ξενάγηση και την παρουσίαση του τόσο σπουδαίου έργου, για την υγεία και το περιβάλλον μας, κερδίζοντας το ενδιαφέρον των παιδιών. Επίσης, παρόντες ήταν οι Αντιδήμαρχοι Παντελής Χαλκιάς και Σοφία Ζαλοκώστα, ο Προϊστάμενος Εκπαιδευτικών Θεμάτων Γιάννης Οικονομίδης και η Μαρία Παπαιωάννου υποψήφια βουλευτής, γεωπόνος και αρχιτέκτονας. Ιδιαίτερα σημαντική ήταν η παρουσία του Γενικού Γραμματέα Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων Μανώλη Γραφάκου, ο οποίος ακολούθησε την ξενάγηση και μίλησε στους μαθητές ως καθ’ύλην αρμόδιος για θέματα περιβαλλοντικής συνείδησης με στόχο τη θωράκιση της υγείας αλλά και του πλανήτη μας», αναφέρει σχετικά ο Δήμος Καρπενησίου.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ