Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2020

ev media-logo

(Upd) Φωτογραφίες από την επιχείρηση ανάσυρσης του 72χρονου που έπεσε σε χαράδρα στη Σαράνταινα, ενώ μάζευε τσάι

Περίπου στις 15.00 το μεσημέρι της Τρίτης (23/7) εντοπίστηκε σε δύσβατο σημείο ο 72χρονος που αγνοούνταν από το μεσημέρι της Δευτέρας και ενώ είχε βγει στο όρος Σαράνταινα για να μαζέψει τσάι. Είναι καλά στην υγεία του.agnooumenos-tsai-ampliani-ok

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τον άνδρα εντόπισαν σε βαθιά χαράδρα αστυνομικοί της Α’ και Β' ΟΠΚΕ του Τμήματος Ασφαλείας Καρπενησίου. Ο 72χρονος όπως φαίνεται έπεσε ενώ βρίσκονταν σε πλαγιά του βουνού.

Φαίνεται πως ο άνδρας καθηλώθηκε στο σημείο μετά την πτώση του και πρόσμενε ανήμπορος βοήθεια σχεδόν επί μία ημέρα. Εξαιτίας δε προβλήματος που αντιμετωπίζει, δεν μπορούσε να φωνάξει για βοήθεια και έτσι η αναζήτηση των σωστικών συνεργείων ήταν πιο δύσκολη.

Η επιχείρηση για την ανάσυρσή του έγινε με τη χρήση σκοινιών και φορείου, με τη συνδρομή πολλών ανδρών λόγω του δύσβατου της τοποθεσίας. Παράλληλα, ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ Καρπενησίου, που έφθασε με ασθενοφόρο στην περιοχή και μετέφερε τον άνδρα στο Νοσοκομείο Καρπενησίου.

Στις έρευνες συμμετείχαν έξι αστυνομικοί -3 άνδρες της Α΄ και 3 άνδρες της Β’ ΟΠΚΕ του Τμήματος Ασφαλείας Καρπενησίου, καθώς και πέντε πυροσβέστες της Π.Υ. Καρπενησίου, ενώ ζητήθηκε και η συνδρομή της 7ης ΕΜΑΚ (Λαμία) και του ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου της, ωστόσο δεν πρόφτασε να επέμβει καθώς ο αγνοούμενος είχε στο μεταξύ βρεθεί.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

agnooumenos-tsai-ampliani-okok-0

agnooumenos-tsai-ampliani-okok-1

agnooumenos-tsai-ampliani-okok-2

agnooumenos-tsai-ampliani-okok-3

agnooumenos-tsai-ampliani-okok-4

agnooumenos-tsai-ampliani-okok-5

Συνεχής ενημέρωση...