Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2020

ev media-logomenoume-asfaleis

Αλλαγή συσχετισμών στην ΕΛΜΕ Ευρυτανίας. Νέα πρόεδρος εκλέχθηκε η Ροδοθέα Καρφή - Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΜΕ Ευρυτανίας για το συνδικαλιστικό έτος 2019-2020. Πρόεδρος εκλέγεται η κα Ροδοθέα Καρφή, που αντικαθιστά τον μέχρι πρότινος πρόεδρο κ. Κώστα Μαστροκώστα. Ο συνδυασμός των Ανεξάρτητων Εκπαιδευτικών αναδείχθηκε πρώτη δύναμη με ποσοστό 54,16% έναντι 41,66% της Παρέμβασης Εκπαιδευτικών ν. Ευρυτανίας.karfi-thea11

Τα αποτελέσματα

Στις εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΜΕ, ψήφισαν 120 εκπαιδευτικοί (σε σύνολο 155 εγγεγραμμένων), με την αποχή να διαμορφώνεται στο 22,5% (άκυρα-λευκά: 5).

Οι Ανεξάρτητοι Εκπαιδευτικοί έλαβαν 65 ψήφους (ποσοστό 54,16%) έναντι 50 ψήφων (41,66%) της Παρέμβασης Εκπαιδευτικών ν. Ευρυτανίας. Εκ του πρώτου συνδυασμού, τις περισσότερες ψήφους έλαβε η κα Ροδοθέα Καρφή (48) και από τον δεύτερο συνδυασμό ο κ. Μαστροκώστας (35). Εν τέλει, εκλέγονται για το Δ.Σ. 4 μέλη από τους Ανεξάρτητους Εκπαιδευτικούς και 3 από την Παρέμβαση Εκπαιδευτικών νομού Ευρυτανίας.

Την Παρασκευή 13/12/2019 συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Ευρυτανίας για το συνδικαλιστικό έτος 2019-2020 και η σύνθεσή του είναι η εξής: Πρόεδρος η κα Καρφή Ροδοθέα, Αντιπρόεδρος η κα Σβερώνη Ευαγγελία, Γενικός Γραμματέας η κα Τσακανίκα Μαργαρίτα, Ταμίας η κα Βρόντου Κωνσταντίνα και Μέλη οι κ.κ.: Γιάλβαλη Ελένη, Μαστροκώστας Κωνσταντίνος και Σταμάτη Βασιλική.

Στην Ελεγκτική Επιτροπή εκλέχτηκαν δύο μέλη από τους Ανεξάρτητους Εκπαιδευτικούς (Βελισάρης Δημήτρης και Οικονομίδης Ιωάννης) και ένα μέλος από την Παρέμβαση Εκπαιδευτικών ν. Ευρυτανίας (Ρουμπιέ Αγγελική).