Πέμπτη, 4 Ιουνίου 2020

ev media-logomenoume-asfaleis

(update) Δόθηκε παράταση για τις αυθαίρετες παράγκες που ξεκίνησε να κατεδαφίζει ο δήμος Καρπενησίου (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Επιχείρηση καθαρισμού των κοινόχρηστων χώρων της ευρύτερης περιοχής του Καρπενησίου ξεκίνησε σήμερα, Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012, ο δήμος Καρπενησίου

{module Google διαφημίσεων κειμένου, 468x60}

Ειδικότερα, συνεργεία της δημοτικής αρχής με επικεφαλής τους αντιδημάρχους Νίκο Σουλιώτη, Χρήστο Γενιτσαρόπουλο και Παντελή Χαλκιά ξεκίνησαν σήμερα την κατεδάφιση των παράνομων παραπηγμάτων στον χώρο πρασίνου δίπλα από τον περιφερειακό δρόμο στον Ξηριά, πάνω από την περιοχή που πραγματοποιείται η ετήσια εμποροπανήγυρη της πόλης.

Η ίδια διαδικασία θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες σε όλους τους δημοτικούς χώρους που οι πολίτες έχουν καταλάβει αυθαίρετα, όπως οι Εργατικές Κατοικίες 1, ο δρόμος προς το Βελούχι και αριστερά κ.λπ.

Όπως μας ενημέρωσε ο κ. Σουλιώτης, οι πολίτες είχαν ειδοποιηθεί πριν από τα Χριστούγεννα να καθαρίσουν και να εγκαταλείψουν μέχρι τα τέλη του μήνα Απριλίου τα αυθαίρετα παραπήγματα.

 

Update

Κατεδάφιση κτιρίων και περισυλλογή αντικειμένων από κοινόχρηστους χώρους

Σε ανακοίνωση του δήμου αναφέρεται: "Όσοι δημότες έχουν κτίσματα σε κοινόχρηστους  χώρους, παρακαλούνται, όπως απομακρύνουν από αυτά το περιεχόμενο που βρίσκεται εντός τους, δεδομένου ότι ο Δήμος Καρπενησίου θα προβεί στην κατεδάφισή τους. 

Επιπλέον, όσοι δημότες έχουν αντικείμενα (ξύλα κτλ) σε κοινόχρηστους χώρους, παρακαλούνται όπως τα περισυλλέξουν. Σε αντίθετη περίπτωση, θα απομακρυνθούν από συνεργεία του Δήμου

Προθεσμία για τα ανωτέρω μέχρι τη Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012."