Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020

ev media-logo

Π.Ε Ευρυτανίας. Καθαρισμός κτηρίων με 17.000 ευρώ. Μέχρι την επόμενη Τρίτη η υποβολή προσφορών

Την καθαριότητα των κτηρίων των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Ευρυτανίας αποφάσισε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κατά τη συνεδρίασή της στις 29 Μαΐου.

nomarxia-eisodos

Ειδικότερα, εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία η διεξαγωγή πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού, συνολικού προϋπολογισμού 17.000 ευρώ με τον Φ.Π.Α., διότι ο κ. Αναστάσιος Χρονάς μειοψήφησε με την αιτιολογία ότι «πρόκειται για εργολαβία».

Σύμφωνα, λοιπόν, με την απόφαση, οι ενδιαφερόμενοι συνεταιρισμοί με το συναφές αντικείμενο δραστηριότητας, ενώσεις προμηθευτών που υποβάλουν κοινή προσφορά, καθώς επίσης και φυσικά ή νομικά πρόσωπα, μπορούν να υποβάλλουν τις προσφορές τους στο Τμήμα Προμηθειών της Διεύθυνσης Διοικητικού-Οικονομικού της Π.Ε. Ευρυτανίας (οδός Γ. Καραϊσκάκη 1) μέχρι την Τρίτη 17 Ιουνίου 2014 και ώρα 12.00 το μεσημέρι, όποτε και θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός, ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής.

Να αναφέρουμε στο σημείο αυτό πως σε περίπτωση που αποβεί άγονος ή ασύμφορος για όλα ή για ορισμένα είδη, θα επαναληφθεί τη Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014, την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο.

Ο ανάδοχος που θα προκύψει θα αναλάβει για ένα χρόνο την καθαριότητα του κεντρικού κτηρίου της Περιφερειακής Ενότητας (Διοικητήριο), τους χώρους των Διευθύνσεων Α/Βαθμιας και Β/Βαθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και τα κτήρια της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, της Δ/νσης Μεταφορών και Επικοινωνιών και ΚΤΕΟ, της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας, του ΚΕΔΔΥ και των Γραφείων Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού. Σημειώνεται πως προσφορές για μεμονωμένα κτήρια δε θα γίνονται δεκτές.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανατρέχουν στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας (www.pste.gov.gr), όπου διατίθεται το πλήρες κείμενο της διακήρυξης, καθώς και να τηλεφωνούν στις αρμόδιες υπαλλήλους κ. Δέσποινα Σπανογιάννη και κ. Ουρανία Γιαννιώτη στο 22373-50713.