Τρίτη, 26 Μαΐου 2020

ev media-logomenoume spiti-small

Δραστικά μέτρα στο Καρπενήσι: "Λουκέτο" σε σχολεία και φροντιστήρια, κλείνουν τα ΚΔΑΠ, το Κολυμβητήριο, η Φιλαρμονική

Ανακοίνωση εξέδωσε ο δήμος Καρπενησίου ύστερα από την απόφαση αναστολής λειτουργίας όλων των σχολείων ανά την επικράτεια, που έλαβε η κυβέρνηση (δείτε ΕΔΩ). Ο δήμος αυστηροποιεί τη δέσμη μέτρων και κλείνει, εκτός από τα σχολεία, το κολυμβητήριο, τη Φιλαρμονική κ.α.kolimbitirio-2020

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

«Ο δήμος Καρπενησίου σε συνέχεια της απόφασης που εξέδωσε το Υπουργείο Υγείας ενημερώνει του δημότες του ότι θα παραμείνουν κλειστά από αύριο Τετάρτη 11 Μαρτίου για 14 μέρες, οι παιδικοί σταθμοί, τα σχολεία όλων των βαθμίδων, το ΚΔΑΠ, το ΚΔΑΠ ΜΕΑ, η δημοτική Φιλαρμονική, το ΙΕΚ Καρπενησίου και το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο της πόλης μας.

Επίσης αναστέλλεται η λειτουργία του κλειστού κολυμβητηρίου και όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων του δήμου για το αντίστοιχο χρονικό διάστημα.

Το έκτακτο αυτό μέτρο γίνεται για προληπτικούς λόγους με στόχο τη μείωση της διασποράς του ιού στην κοινότητα. Παρακαλούνται όλοι οι δημότες να ακολουθήσουν τις οδηγίες δείχνοντας ατομική ευθύνη απέναντι στο πρόβλημα που πλήττει τη χώρα μας και στη συγκεκριμένη περίπτωση οι γονείς να περιορίσουν τα παιδιά.

Για περισσότερες πληροφορίες οι δημότες μπορούν να επικοινωνούν στο τηλ. 2237350000 και στο 15455».

Εξάλλου, σε συνέχεια της απόφασης για την αναστολή της λειτουργίας όλων των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της χώρας, η υπουργός Παιδείας, κα Νίκη Κεραμέως, αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας και για τα φροντιστήρια, για διάστημα 14 ημερών.