Πέμπτη, 9 Ιουλίου 2020

ev media-logomenoume-asfaleis

Απαράδεκτη εικόνα ο περιβάλλων χώρος του Μουσείου Κορυσχάδων. Τα χορτάρια έφτασαν στο μισό μέτρο και οι εκδηλώσεις του Κ.Κ.Ε. έγιναν κάτω από τον καυτό ήλιο

Σήμερα Κυριακή 19 Μαίου 2013, στο Μουσείο Κορυσχάδων, πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις μνήμης που διοργάνωσε το ΚΚΕ. (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ)

Ωστόσο αλγεινή εντύπωση στους παρευρισκομένους προκάλεσε το γεγονός ότι ο οι υπεύθυνοι του Μουσείου Κορυσχάδων, δεν φρόντισαν έγκαιρα και ενώ γνώριζαν ότι θα γίνουν οι εκδηλώσεις, να διαμορφώσουν κατάλληλα τον εξωτερικό χώρο.

Τα χορτάρια έχουν ξεπεράσει σε ύψους το μισό μέτρο!, ενώ η διοίκηση του Μουσείου δεν είχε φροντίσει να εγκαταστήσει το ειδικό σκέπαστρο ώστε να προφυλαχθούν από τον ήλιο οι 80 και πλέον επισκέπτες που βρέθηκαν στην εκδήλωση του Κ.Κ.Ε. οι οποίοι αναγκάστηκαν -αν και μεγάλοι άνθρωποι σε ηλικία οι περισσότεροι- να παρακολουθήσουν την εκδήλωση κάτω από τον καυτό ήλιο.

"Ο δήμος υποβάθμισε την εκδήλωση μας", είπαν κάποιοι, ενώ στοιχημάτιζαν ότι "... οι αρμόδιοι θα διαμορφώσουν κατάλληλα τον χώρο και το χορτάρι θα κόψουν και την πέρκολα θα στήσουν μέχρι την Κυριακή 26 Μαΐου που θα γίνει η δική τους εκδήλωση", λένε.

Οι εικόνες μιλάνε από μόνες τους