Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2019

ev media-logo

Σύλληψη δικηγόρου στο Καρπενήσι την ώρα που επιχειρούσε να σβήσει σύνθημα της Χρυσής Αυγής, στην είσοδο της πόλης

Ελεύθερος με την κατηγορία της διακεκριμένης φθοράς σε τοίχο, αφέθηκε, το μεσημέρι της Τετάρτης (27/12) ο δικηγόρος Τάκης Ζώτος, που συνελήφθη την ώρα που έβαφε με σπρέι συνθήματα της Χρυσής Αυγής στο Καρπενήσι. Ο ίδιος είχε διατελέσει δικηγόρος πολιτικής αγωγής στη δίκη της Χρυσής Αυγής.

dikigoros sinthima_xrisi_augi1

Σύμφωνα με όσα είπε στο NEWS 24/7, o κ. Ζώτος επισκέφτηκε το Καρπενήσι - τόπο καταγωγής της γυναίκας του- όταν είδε σε τοίχο στην είσοδο της πόλης γραμμένα συνθήματα της Χρυσής Αυγής μαζί με σβάστικες. Τα συγκεκριμένα συνθήματα βρίσκονται στον κυκλικό κόμβο πριν την είσοδο στην ανάπλαση της Ζηνοπούλου και γράφτηκαν από αγνώστους πριν 2-3 μήνες.

Ο δικηγόρος επιχείρησε να σβήσει τα συνθήματα, ενώ έγραψε με κόκκινο σπρέι «Έξω οι φασίστες από το Καρπενήσι», με αποτέλεσμα να γίνει αντιληπτός και να συλληφθεί από άνδρες της Ασφάλειας Καρπενησίου.

«Ο δήμος κακώς άφησε τα συνθήματα τόσες μέρες και δεν τα έσβησε. Είναι στην είσοδο της πόλης και δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Αυτά τα συνθήματα είναι ντροπή και προσβολή για όλους και ειδικά για το Καρπενήσι που κάηκε από τους ναζί. Το σπίτι που μένω κάηκε από τους ναζί.", δήλωσε στο ίδιο μέσο.

Ο εισαγγελέας του απήγγειλε την κατηγορία της διακεκριμένης φθοράς σε τοίχο, και διέταξε να αφεθεί ελεύθερος.Σχόλια  

 
-3 #2 Χριστόφορος 27-12-2017 20:48
Πιο στημένη κατάσταση για να εισπράξει κάποιος τα 15 λκεπτά δημοσιότητας του δεν νομίζω ότι έχει υπάρξει. Το γεγονός και μόνο ότι υπάρχει άνθρωπος που τον φωτογραφίζει (και εάν δείτε και σε άλλα site) απο πολλές οτικές γωνίες τα λέει όλα.... Ενα μπράβο στην Αστυνομία που τον υσνέλαβε και έκανε την δουλειά της.
Παράθεση
 
 
+1 #1 Δημ. Ευαγγελοδήμος 27-12-2017 18:00
Σημειολογία: Ο φίλος Δ. Ζώτος έσβησε μέρα μεσημέρι αυτά που έγραψαν οι ανιστόρητοι φασίστες μαύρα μεσάνυχτα!
Παράθεση