Κυριακή, 24 Μαρτίου 2019

ev media-logo

Συνελήφθησαν οι δράστες που διέρρηξαν το περίπτερο στο Καρπενήσι. Ομολόγησαν την πράξη τους. Αποτελούν μέλη σπείρας Ελλήνων και Αλβανών που δρούσαν σε όλη την Ελλάδα

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, χθες, Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018, συνελήφθησαν τέσσερα (4) άτομα από άντρες της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, μετά από μπλόκο που τους έγινε στα διόδια στον Εθνικό αυτοκινητόδρομο της Τρίπολης. Δυο ακόμη μέλη της σπείρας κατάφεραν να διαφύγουν στα χωράφια και αναζητούνται μαζί με άλλα 4 τουλάχιστον μέλη της 10μελής σπείρας Ελλήνων και Αλβανών με έδρα την Αθήνα.

Σημαντικά στοιχεία παρείχε η Ασφάλεια Καρπενησίου

Σημαντική ήταν η συνεργασία της Ασφάλειας Καρπενησίου στην όλη επιχείρηση της αστυνομίας και τα σημαντικά ευρήματα τα οποία βρέθηκαν στο Καρπενήσι από το χτύπημα της σπείρας τόσο στο περίπτερο της Νομαρχίας όσο και στο δεύτερο περίπτερο που τελικά δεν κατάφεραν να ανοίξουν και το εγκατέλειψαν άρον-άρον μαζί με τσάντα με διαρρηκτικά εργαλεία που βρίσκονται πλέον στα χέρια της αστυνομίας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές δημοσιογραφικές πληροφορίες οι δύο από τους τέσσερις συλληφθέντες έχουν ήδη ομολογήσει την διάρρηξη που έγινε στο κεντρικό περίπτερο στο Καρπενήσι,ενώ όπως τώρα γίνεται γνωστό, το βράδυ εκείνο συμμετείχαν τέσσερα μέλη της σπείρας με δύο αυτοκίνητα.

 

Έλληνες και Αλβανοί

Η αστυνομία βρίσκεται μπροστά στην πλήρη εξάρθρωση της σπείρας η οποία αποτελείται από τουλάχιστον δέκα άτομα. Οι δράστες με έδρα την Αθήνα, φέρεται να εξορμούσαν με διαφορετική σύνθεση σε πόλεις της επαρχίας και ανέπτυσσαν δράση στοχοποιώντας περίπτερα κυρίως στο κέντρο των πόλεων. 

Ήδη έχει εντοπιστεί και κατασχεθεί μεγάλη ποσότητα κλοπιμαίων, όπως τσιγάρα κ.α σε διάφορες αποθήκες. Εντός της ημέρας για την υπόθεση αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από την ΕΛ.ΑΣ.