Πέμπτη, 6 Αυγούστου 2020

ev media-logomenoume-asfaleis

Ταξίδι «αστραπή» στο Καρπενήσι, του Βουλευτή Ευρυτανίας Κώστα Κοντογεώργου, για απόδοση τιμής στον εκλιπόντα Μητροπολίτη Καρπενησίου Νικόλαο

Ο κ. Κώστας Κοντογεώργος έτρεφε μεγάλη εκτίμηση για τον εκλιπόντα, πρώην Μητροπολίτη Καρπενησίου Νικόλαο, με τον οποίο και συνεργάστηκε θεσμικά για περισσότερα από 20 χρόνια, κατά την περίοδο που διετέλεσε αντινομάρχης, Νομάρχης και μέχρι πρόσφατα ως βουλευτής Ευρυτανίας.

Ταξίδεψε από την Αθήνα στο Καρπενήσι για να προσκυνήσει το σκήνωμα του Νικολάου, που από σήμερα Τετάρτη 16/1/2019, το μεσημέρι, τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα στη Μητρόπολη Καρπενησίου, καθώς δεν θα είναι δυνατόν αύριο Πέμπτη 17/1/2019, να παρευρεθεί στην κηδεία του πρώην Μητροπολίτη, λόγω ειλημμένων υποχρεώσεών του στη Βουλή των Ελλήνων. 

Και αυτό γιατί, θα πρέπει να παραβρίσκεται στη Βουλή καθώς συζητείται: αφενός μεν η πρόταση εμπιστοσύνης της Κυβέρνησης, αλλά κυρίως συζητείται κα ψηφίζεται το νομοσχέδιο για την αναβάθμιση του ΤΕΙ Καρπενησίου σε Πανεπιστημιακό τμήμα, ενταγμένο πλέον στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

kont-nikol-0