Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2019

ev media-logo

(ΦΩΤΟ) Το όνομα του συνδυασμού & τα πρώτα ονόματα υποψηφίων, ανακοίνωσε χθες ο Δ. Λερογιάννης, υποψήφιος δήμαρχος Καρπενησίου

Πολιτική εκδήλωση για τα μέλη του συνδυασμού του, διοργάνωσε, το βράδυ της Τετάρτης, 6 Μαρτίου 2019, σε ταβέρνα της πόλης, ο υποψήφιος δήμαρχος Καρπενησίου, κ. Δημήτρης Λερογιάννης. Η στόχευση της βραδιάς ήταν τριπλή, καθώς αφενός έγινε η ανακοίνωση του ονόματος του συνδυασμού και του βασικού κορμού των υποψηφίων του, αφετέρου εκφράστηκαν ευχαριστίες προς τους υποψηφίους του ψηφοδελτίου της ΑνΔΕΚ που συμμετείχαν στις δημοτικές εκλογές του 2014 -με επικεφαλής τότε τον Γιάννη Σταμάτη.

1

«Αλλαγή πορείας 2020»

«Αλλαγή πορείας 2020 - Δημοτική Κίνηση Καρπενησίου»: αυτό το όνομα επιλέχθηκε για τον συνδυασμό και ανακοινώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (6/3). Στο σήμα κυριαρχούν, ως χρώματα, το πράσινο, το πορτοκαλί και -λιγότερο- το μπλε, σαφής πρόθεση να καταδειχθούν οι κομματικοί πυλώνες που στηρίζουν τον συνδυασμό, το ΚΙΝ.ΑΛΛ., η ομάδα του Θ. Καραγιαννόπουλου, ο ΣΥΡΙΖΑ και το Ποτάμι.

13

«Η επόμενη δημοτική αρχή»

Τον λόγο πήρε πρώτος ο κ. Λεωνίδας Παπαδόπουλος, που αρχικά είχε τεθεί επικεφαλής του συνδυασμού, στην πορεία ωστόσο υποχώρησε και φθάσαμε στην επιλογή Λερογιάννη. Ο κ. Παπαδόπουλος αναφέρθηκε στην πορεία του εγχειρήματος τους τελευταίους μήνες και εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι η «Αλλαγή πορείας 2020» θα είναι η επόμενη δημοτική αρχή.

Στον χαιρετισμό του, ο επικεφαλής του συνδυασμού κ. Δημήτρης Λερογιάννης απηύθυνε κάλεσμα για στήριξη της προσπάθειας αλλαγής των δεδομένων στον δ. Καρπενησίου και λίγο αργότερα ανακοίνωσε λίστα υποψηφίων του ψηφοδελτίου.

Τον λόγο πήραν, επίσης, ο κ. Ταξιάρχης Σκλαπάνης, υποψήφιος με τον συνδυασμό της κας Μπατζελή στην Περιφέρεια, και ο κ. Δημήτρης Πεταρούδης, νυν δημοτικός σύμβουλος.

ΛΙΣΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

1. Γραβάνης Νικόλαος

2. Γρίβας Φίλιππος

3. Δεδούσης Περικλής

4. Ίβρος Ιωάννης

5. Κακαβάς Χρήστος

6. Καραγιαννόπουλος Αθανάσιος

7. Καρβέλης Γιώργος

8. Κοντογιώργος Ηλίας

9. Κοντός Δημήτριος

10. Λαθύρης Νικόλαος

11. Μάμαλη Κωνσταντίνα

12. Μαντζιούτας Ιωάννης

13. Μουλιανίτη-Κοντοκώστα Ανθή

14. Μπακαέ Αλεξία

15. Μπακόλας Ιωάννης

16. Μπούργος Κωνσταντίνος

17. Ντρίβας Δημήτριος

18. Πάζιου Μαρία

19. Παπαδογούλας Παναγιώτης

20. Παπαδόπουλος Λεωνίδας

21. Παπαρούπας Παναγιώτης

22. Παπουτσόπουλος Νικόλαος

23. Τασιός Κωνσταντίνος

24. Τσιώνης Νικόλαος

25. Σώκος Γεώργιος

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

5

6

3

4

7

8

9

11

12

10


Πλήρες ρεπορτάζ, στα "Ευρυτανικά Νέα" της Τετάρτης 13 Μαρτίου