Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020

ev media-logomenoume-asfaleis

Ξεκινά η Δημοτική Συγκοινωνία του δ. Καρπενησίου προς τα χωριά. Αναλυτικά όλα τα δρομολόγια και οι γραμμές (πίνακας)

Έπειτα από εβδομάδες καθυστέρησης, λόγω της κρίσης του κορονοϊού, και με τη σταδιακή έλευση των ετεροδημοτών στην πόλη, αλλά και τις γύρω περιοχές, ξεκινούν τα δρομολόγια για τα περισσότερα χωριά του δήμου Καρπενησίου.KTEL-EVRITANIAS

Ως εκ τούτου, πάνω από 250 δρομολόγια θα πραγματοποιηθούν μέχρι τον Οκτώβριο, εκτός από τα δρομολόγια προς Φουρνά, που θα διαρκέσουν έως τον Δεκέμβριο. Δωρεάν θα είναι οι μετακινήσεις για τους δημότες που είναι κάτοχοι της «κάρτας δημότη», ενώ οι υπόλοιποι θα καταβάλλουν το αντίστοιχο αντίτιμο.

Τα δρομολόγια

Όπως έγραψαν και τα «Ευρυτανικά Νέα» (αρ. φυλ. 900/6-5-20), θα υπάρξουν συνολικά εννέα γραμμές με τα εξής δρομολόγια: «Καρπενήσι - Αγιά Τριάδα - Δομιανοί - Παπαδιά - Παυλόπουλο - Στένωμα - Καρπενήσι ή αντίστροφα», «Καρπενήσι - Στεφάνι-Μηλιά-Σελλά-Φιδάκια - Αγιά Βλαχέρνα - Καρπενήσι», «Καρπενήσι - Άγιος Νικόλαος - Καρπενήσι», «Καρπενήσι-Ασπρόπυργος-Βελωτά - Καρπενήσι», «Καρπενήσι - Προυσός -(Πρόδρομος 3)- Καστανιά - Καρπενήσι», «Καρπενήσι - Κλαυσί -Κορυσχάδες- Γοριανάδες - Καρπενήσι», «Καρπενήσι - Κλαυσί -Μουζίλο- Ανιάδα- Συγκρέλο - Καρπενήσι», «Κλειτσός - Βράχα - Φουρνά - Καρπενήσι και αντίστροφα» και «Κλειτσός- Βράχα- Φουρνά- Λαμία και αντίστροφα».

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ 2020 - ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ

(πατήστε στην εικόνα για μεγέθυνση)

dimotiki-sigkoinonia-2020