Πέμπτη, 2 Απριλίου 2020

ev media-logomenoume spiti-small

Στην Αμερική ταξιδεύει ο δήμαρχος. Θα συμμετέχει στο 68° ετήσιο συνέδριο των Ευρυτάνων

Στην παραλιακή πόλη Myrte Beach (Kinston Plantation Resort) της Νότιας Καρολίνας, θα πραγματοποιηθεί το 3ημερο συνέδριο του συνδέσμου Ευρυτάνων Αμερικής "ΤΟ ΒΕΛΟΥΧΙ" στις 29, 30 Ιουνίου και 1η Ιουλίου 2012.

mpakogianis ameriki

Ο δήμαρχος Καρπενησίου, Κώστας Μπακογιάννης, ταξιδεύει σήμερα Πέμπτη 28 Ιουνίου για την Αμερική. Θα παραβρεθεί στο ετήσιο συνέδριο των Ευρυτάνων της Αμερικής και θα επιστρέψει την Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012.

Η απόφαση ελήφθη ομόφωνα στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο Καρπενησίου, το οποίο συνεδρίασε την Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012. Το θέμα ήταν εκτός ημερησίας διατάξεως, δεδομένου ότι η πρόσκληση έφτασε λίγες ημέρες νωρίτερα και εντός του Ιουνίου δεν είχε προγραμματιστεί άλλο Δημοτικό Συμβούλιο.

Κάθε χρόνο η Ένωση Ευρυτάνων Αμερικής "ΤΟ ΒΕΛΟΥΧΙ" διοργανώνει το ετήσιο συνέδριό της, το οποίο πραγματοποιείται σε διαφορετικές -αν δύναται- κάθε φορά, πόλεις της Αμερικής. Επίσης, κάθε χρόνο είθισται να συμμετέχει ο δήμαρχος Καρπενησίου, μετά από πρόσκληση της Ένωσης.

Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Στην πρόσκλησή της η Ένωση αναφέρει:

«Αξιότιμε κ. Δήμαρχε, σας γνωρίζουμε ότι το 68° Ετήσιο Συνέδριο της Ενώσεως μας θα πραγματοποιηθεί και πάλι φέτος στην παραλιακή πόλη Myrte Beach (Kinston Plantation Resort) της Νότιας Καρολίνας στις 29,30 Ιουνίου και 1 Ιουλίου 2012.

Εκ μέρους του Διοικητικού συμβουλίου, σας απευθύνουμε πρόκληση να τιμήσετε με την παρουσία σας το τριήμερο των εργασιών και εκδηλώσεων του σημαντικού μας αυτού Συνεδρίου. {div float:right}{module Google (Τετράγωνο 300χ250 κειμενο)}{/div}

Σας παρακαλούμε να λάβετε υπόψη σας ότι η Ένωση μας, θα καλύψει τα έξοδα της τριημέρου διαμονής σας στο ξενοδοχείο και της συμμετοχής σας στις επίσημες εκδηλώσεις του Συνεδρίου.

Προσβλέπουμε στην εκ μέρους σας αποδοχή της πρόσκλησης μας με πατριωτικούς χαιρετισμούς και εκτίμηση Για το Διοικητικό Συμβούλιο. Ο πρόεδρος Ιωάννης Πεσλής, ο Γραμματέας Ιωάννης Φραγκάκης».

Το Δημοτικό Συμβούλιο, συνεδρίασε και αποφάσισε ομόφωνα να εγκρίνει την μετακίνηση του δημάρχου, ενώ ενέκρινε και τα έξοδα μετακίνησης, παραμονής και αποζημίωσης που ανέρχονται συνολικά στα 2.001, 25 ευρώ.

Ο δήμαρχος Καρπενησίου αναμένεται να λάβει το λόγο στο Συνέδριο και να ενημερώσει τους Ευρυτάνες της Αμερικής, τόσο για τις εξελίξεις στον δήμο, όσο και για την ανανέωση της απόφασης για την δημιουργία του "Πάρκου Αποδήμων Ευρυτάνων". Την απόφαση αυτή έλαβε πρόσφατα το Δημοτικό Συμβούλιο, ώστε το εν λόγω πάρκο να κατασκευαστεί στον χώρο της δυτικής εισόδου της πόλης (δίπλα στην Πυροσβεστική στην στροφή "Σταθη")