Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020

ev media-logo

Τα πρώτα 30άρια σήμερα στην Ευρυτανία. Ζέστη και ηλιοφάνεια τις επόμενες ημέρες - Δείτε την πρόγνωση

Και ξαφνικά… εγένετο καλοκαίρι! Εκεί που ο εφετινός Ιούνης μας είχε συνηθίσει σε χαμηλές για την εποχή θερμοκρασίες, βροχές/καταιγίδες, ακόμα και χαλάζι, το τρίτο δεκαήμερο του μήνα κλείνει με τρόπο άκρως καλοκαιρινό. Έτσι, με αίθριο καιρό και απουσία φαινομένων κύλησαν το προηγούμενο διάστημα στον ν. Ευρυτανίας, με τη θερμοκρασία δε να σημειώνει σταδιακή άνοδο όσο περνούν οι μέρες.

ilios

Το πιο ζεστό διήμερο του μέχρι στιγμής καλοκαιριού θα βιώσουμε σήμερα (Τετάρτη 25/6) και αύριο (Πέμπτη 26/6), καθώς σε «ευπαθείς» στη ζέστη περιοχές (κυρίως με χαμηλό υψόμετρο) τα θερμόμετρα θα ξεπεράσουν ακόμα και τους 31-32 βαθμούς. Το πρώτο 30άρι αναμένεται και στην πόλη του Καρπενησίου.

Για τη συνέχεια, ο καιρός θα δροσίσει πρόσκαιρα την Παρασκευή (27/6) και κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου (28/29-6), καθώς θα επικρατήσουν βοριάδες, η νέα εβδομάδα ωστόσο θα ξεκινήσει και πάλι με ζεστό καιρό.

Σήμερα, Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014, αναμένουμε ζέστη και ηλιοφάνεια, με πρόσκαιρα μόνο διαστήματα αραιής συννεφιάς. Σε άνοδο η θερμοκρασία, θα φθάσει τους 31 κατά τόπους. Άνεμοι από ΝΔ διευθύνσεις, τοπικά ενισχυμένοι.

Αύριο, Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014, το σκηνικό διατηρείται σχεδόν αναλλοίωτο: Ζεστός καιρός, με το κοκτέιλ, δε, αφρικανικής σκόνης και συννεφιάς να επιτείνει το αίσθημα δυσφορίας, αλλά και να περιορίζει λίγο την άνοδο της θερμοκρασίας, που θα φθάσει μέχρι τους 29 βαθμούς